BLOG

U nedjelju, 7. travnja, odgođenim 7. kolom nastavlja se ligaško natjecanje u 1. i 2. županijskoj ligi i po rasporedu 7.kolo 2. HBL. S.D. Vodeća ekipa u 1. ŽL je BK "Mačkula" u 2. BK "Bitelić" , a u 2. HBL- srednja Dalmacija ekipe Imotskog i Šibenika 2020. zauzimaju prve dvije pozicije sa istim brojem bodova (15) .

Nakon što je u petak (TUGARE) odigrano pojedinačno klasično za žene, koje je valja napomenuti osvojila favoritkinja natjecanja, ovogodišnja svjetska prvakinja Ana Juginović, službeno su završila prva ikada županijska natjecanja u RAFFI.

Na raffa četveroboju nacija održanom od 5. – 8. listopada u talijanskom gradu Cosenza, Hrvatska je u ekipnom poretku zauzela 3.mjesto.

Na netom završenom Europskom seniorskom prvenstvu u boćanju održanom u Grudama, Bosna i Hercegovina, hrvatska boćarska reprezentacija ostvarila je zapažene rezultate, donoseći kući zlatnu, srebrnu i brončanu medalju.

Na nedavno završenom svjetskom prvenstvu u Oranu, reprezentacija Hrvatske se vratila sa 9 medalja, od koje su valja istaknuti tri medalje djelo Ane Juginović (1 zlatna i 1 srebrena) i Duje Pirića (1 brončana) igrača našeg županijskog saveza.